Ksandr Live 2022 was een succes!

13 december 2022

Ksandr Live XL van vrijdag 16 september jl.  was dit jaar druk bezocht. Er waren 125 deelnemers waarvan ruim de helft directe collega’s van de netbeheerders. Tijdens Ksandr Live XL kreeg de organisatie al positieve feedback en om daar iets dieper op in te gaan hebben we de week daarop een korte enquête gehouden onder de deelnemers.

De respons op de enquête is 38% en het grootste deel van de mensen is enthousiast over de nieuwe opzet van Ksandr Live XL. Zowel het bijwonen van drie in plaats van 2 workshops als de duur van twee in plaats van één dagdeel worden als positief beschouwd. Ook de communicatie rondom Ksandr Live XL krijgt een dikke voldoende.

De sprekers (Benaissa el Hammadi, Stedin en Rob van Dorland, KNMI) en het onderwerp van de plenaire sessie worden gewaardeerd. De meeste respondenten geven aan dat de plenaire sessie bij uitstek het podium is voor een actueel en urgent onderwerp als klimaat.

Op basis van de vraag welk onderdeel de deelnemer voor geen goud had willen missen, hebben we een top drie opgesteld. Op nummer 1 staat de plenaire sessie in de ochtend. Mensen waarderen het onderwerp en de sprekers. Op nummer 2 staat de gezellige afsluiting en netwerkmoment aan het einde van de dag met een drankje op het terras/restaurant.

Op de derde plaats volgen de workshops die allemaal goed gewaardeerd worden. Van de workshops staat die van Han Slootweg (Enexis) over digitalisering van netwerkplanning bovenaan.

De organisatie kijkt na de afronding van de dag meteen vooruit en heeft daarom al de datum voor Ksandr Live XL 2023 bepaald.

Wil je in 2023 ook weer deelnemen aan Ksandr Live XL? Zet dan deze datum in je agenda: Vrijdag 15 september 2023. Ook in 2023 loopt Ksandr Live XL door tot in de middag. Ook in 2023 zijn we weer te gast bij de buitenplaats Kameryck in Kamerik, Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik. Deelname is kosteloos en parkeren is gratis.