Nieuwsarchief

1 2 11

Nieuwe Expertgroep: Kabels

We zijn verheugd u te informeren over de oprichting van een nieuwe expertgroep binnen Ksandr: de Expertgroep Kabels. Dit initiatief komt voort uit de noodzaak om de samenwerking en kennisdeling tussen netbeheerders te bevorderen met betrekking tot kabelsystemen.

Grondstofvalidatie certificaat uitgereikt

Aan de netbeheerders wordt steeds meer transparantie gevraagd over het gebruik van grondstoffen. Dit leidt ertoe dat er een toegenomen behoefte is om meer zekerheid te hebben over de validiteit van de door de leveranciers aangeleverde data.

Ksandr Live Special 2023, Data Symposium, 5 oktober 2023

De volgende Ksandr Live Special staat in de steigers! Data Science Symposium brengt netbeheerders samen vanuit verschillende regio’s, met als doel kennis en inzichten te delen met betrekking tot cruciale aspecten van het moderne energienet. De inschrijvingen zijn nu open! Wil je erbij zijn of wil je een collega interesseren, meld je dan aan via […]

Ksandr Live XL 2023 is volgeboekt

We zijn verheugd te melden dat Ksandr Live XL volledig is volgeboekt. We danken jullie voor de enorme belangstelling voor ons evenement. We begrijpen dat het jammer is als je niet bij de bijeenkomst kunt zijn. Als je je hebt aangemeld en je kunt toch niet komen, meld je dan af via info@ksandr.nl. We kunnen […]

Ksandr Live Special: Data Science voor de Netbeheerders

Op 5 oktober organiseert Ksandr een Ksandr Live Special over Data Science voor de Netbeheerders. Het symposium brengt netbeheerders samen vanuit verschillende regio's, met als doel kennis en inzichten te delen met betrekking tot cruciale aspecten van het moderne energienet.

Ageing Asset Database is live!

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een robuust en toekomstvast alternatief voor de Ageing Asset Dossiers die tot op heden werden opgemaakt in Excel. Die oplossing is gevonden in een database waarin alle AAD’s gezamenlijk zijn ondergebracht en beheerd kunnen worden.

1 2 11