Nieuwsarchief

1 2 11

Ksandr Live Special 2023, Data Symposium, 5 oktober 2023

De volgende Ksandr Live Special staat in de steigers! Data Science Symposium brengt netbeheerders samen vanuit verschillende regio’s, met als doel kennis en inzichten te delen met betrekking tot cruciale aspecten van het moderne energienet. De inschrijvingen zijn nu open! Wil je erbij zijn of wil je een collega interesseren, meld je dan aan via […]

Ksandr Live XL 2023 is volgeboekt

We zijn verheugd te melden dat Ksandr Live XL volledig is volgeboekt. We danken jullie voor de enorme belangstelling voor ons evenement. We begrijpen dat het jammer is als je niet bij de bijeenkomst kunt zijn. Als je je hebt aangemeld en je kunt toch niet komen, meld je dan af via info@ksandr.nl. We kunnen […]

Ksandr Live Special: Data Science voor de Netbeheerders

Op 5 oktober organiseert Ksandr een Ksandr Live Special over Data Science voor de Netbeheerders. Het symposium brengt netbeheerders samen vanuit verschillende regio's, met als doel kennis en inzichten te delen met betrekking tot cruciale aspecten van het moderne energienet.

Ageing Asset Database is live!

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een robuust en toekomstvast alternatief voor de Ageing Asset Dossiers die tot op heden werden opgemaakt in Excel. Die oplossing is gevonden in een database waarin alle AAD’s gezamenlijk zijn ondergebracht en beheerd kunnen worden.

Proof of concept valideren van grondstofpaspoorten van start

Begin 2020 hebben netbeheerders gezamenlijk een grondstoffen paspoort vastgesteld dat door leveranciers kan worden ingevuld. In dit grondstoffen paspoort wordt gevraagd in welke mate de grondstoffen gerecycled en recyclebaar zijn. Aan de netbeheerders wordt steeds meer transparantie gevraagd over het gebruik van grondstoffen. Dit leidt ertoe dat er een toegenomen behoefte is om meer zekerheid te hebben over de validiteit van de door de leveranciers aangeleverde data.

10kV Dataproject: Cruciale reviewfase in zicht

Het 10kV dataproject is een initiatief van de regionale netbeheerders om het instandhoudingsbeleid steeds meer te baseren op data. Met de ontwikkeling van een uniforme datatemplate voor alle 10kV installaties, zal de kwaliteit en nauwkeurigheid van de gezamenlijke analyses sterk verbeteren.

Ksandr Live XL 2023, Postersessies

Dit jaar is onze prioriteit gericht op de posters, het instrument waarmee we iedereen blijven informeren. Om die reden hebben we een speciaal moment ingeroosterd tussen de plenaire discussie en de eerste workshopronde. Dit geeft iedereen de gelegenheid om de posters te bezichtigen en een gesprek te voeren met de vertegenwoordigers.

1 2 11