Ksandr Live XL

De inschrijving is geopend!

Ksandr Live XL 2022 - vrijdag 16 september

Op vrijdag 16 september ontmoeten we elkaar weer tijdens Ksandr Live XL 2022. Ksandr Live XL is HET evenement waar alle partijen die betrokken zijn bij het in stand houden van het Nederlandse energienetwerk, elkaar al sinds 2016 ontmoeten. Tijdens Ksandr Live XL komen directieleden, managers en materiedeskundigen van zowel publieke als private netbeheerders en vertegenwoordigers van fabrikanten, leveranciers en kennisinstellingen samen om kennis te delen en ervaringen op te doen. Net zoals vorig jaar verwachten we dat de inschrijflijst snel volloopt. Wacht dus niet en schrijf je meteen in via onderstaand formulier. Er zijn maximaal 150 plaatsen beschikbaar. Deelname aan Ksandr Live XL is kosteloos.

Inschrijven

Programma

Tijdens Ksandr Live XL 2022 kun je, zoals andere jaren, een afwisselend en uitdagend programma verwachten. Eén punt is veranderd en dat is dat we dit jaar na de lunch doorgaan met workshops. Hiermee komen we tegemoet aan de wens van een groot aantal deelnemers om meer workshops te volgen dan voorheen.

Het programma begint om 8:30 uur en eindigt om 14:45 uur met een borrel op het terras. Om 9:00 uur start de plenaire sessie. Na een welkom en update van Edwin Groot-Kabalt, komen we bij het hoofdthema van de dag: Klimaatverandering in Nederland en de impact daarvan op de elektrische infrastructuur. De keynote speaker is Rob van Dorland, senior researcher bij het KNMI, en medeauteur van de Nationale Adaptatiestrategie.
Om 11:15 uur start de eerste workshopronde en na de lunch van 12:00 – 13:00 uur, volgen de rondes twee en drie. De derde ronde eindigt om 14:45 met een borrel op het terras van Buitenplaats Kameryck.

De workshops omvatten uiteenlopende thema’s die raken aan de instandhouding van de elektriciteitsnetten, zoals: De rol van data, circulariteit, conditiemonitoring en natuurlijk de impact van klimaatverandering.

Locatie

Net als voorgaande jaren zijn we te gast bij Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Meer info over deze locatie vind je op de website.

Adres: Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik (Google maps)
Parkeren: Gratis voor de deur