Ksandr live XL 2020 op 18 september

Ksandr Live XL 2020 is vol. Je kunt je nog aanmelden voor de reservelijst.

Update: Live XL 2020 is volgeboekt, meld je aan voor de reservelijst

Ksandr Live XL 2020 zit helemaal volgeboekt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst. Mocht er een plaats vrijkomen dan komen we bij je in de lucht. 

Live XL - 18 september 2020

Zoals je van ons gewend bent wordt het weer een interactief evenement met onder andere specialisten, managers en directieleden van de netbeheerders, fabrikanten en kennisinstellingen. We zullen weer stil te staan bij de grote uitdagingen met de huidige elektriciteitsnetten en interessante ontwikkelingen bij de netbeheerders. Hoe zorgen we ervoor dat de huidige netten toekomstproof blijven, hoe borgen we de schaarse kennis, hoe anticiperen we op de digitalisering en het verder automatiseren van een grote hoeveelheid diensten en producten.

Programma

Het programma is van 7.30-13.00 uur. Om 7.30 uur wordt een ontbijtbuffet aangeboden en om 12.30 is er een lunchbuffet. Om 8.30 start het programma dat dit jaar is opgebouwd uit 2 delen. Namens de netbeheerders zullen in diverse break-out sessies onderwerpen worden besproken als datamanagement, vergroten van herinzet, grondstofpaspoorten, cyber security, restlevensduurbepaling van laagspanningskabels, dataontsluiting en handling vanuit middenspanningsruimtes, Ook wordt het podium geboden aan leveranciers die zijn uitgenodigd om mee te denken over hun rol en bijdrage aan de instandhouding van de Nederlandse elektriciteitsnetten.

De ochtend begint met praktijkvoorbeelden van circulariteit bij de netbeheerders en wordt ingeleid door Marc de Zwaan (directeur Assetmanagement Tennet) en Maayke Damen (co-founder van ExcessMaterialsExchange en als bedenker van de grondstofpaspoorten opgenomen in de prestigieuze Innovators Under 35-lijst van de MIT Technology Review).

Het 2e onderdeel gaat over de rol van data voor de netbeheerders. Dit deel wordt ingeleid door Han Slootweg (directeur Assetmanagement Enexis en Paul Langereis (directeur Westland Infra). Zoals u van ons gewend bent zal het weer een interactief evenement worden waar u ruimschoots in de gelegenheid wordt gesteld kennis in te brengen en op te halen.

Locatie

Vrijdag 18 september | 07:30 - 13:00 uur | Kameryck, Oortjespad 3, Kamerik


Aanmelden reservelijst Ksandr Live XL 2020

Ksandr Live XL 2020 zit volgeboekt. Wil je een uitnodiging ontvangen zodra er een plekje vrijkomt? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor de reservelijst.