Ksandr Live XL

Meld je nu aan

Verzeker je nu van een plek bij dit jaarlijkse volgeboekte evenement en schrijf je nu in via het formulier onderaan deze pagina. Vrijdag 13 september 2024 van 8:30 tot 15:30 uur vindt het jaarlijkse evenement Ksandr Live XL, editie 2024 plaats.

 

 

Ksandr Live XL is het evenement waar directieleden, managers en materiedeskundigen van de netbeheerders en vertegenwoordigers van fabrikanten, leveranciers en adviesbureaus elkaar ontmoeten. Samen delen we informatie over het instandhouden van de Nederlandse elektriciteitsnetten; nu en in de toekomst. Dit doen we op een interactieve manier zodat je kunt leren van je collega’s en zij op hun beurt van jouw specifieke kennis.

De editie van 2023 was een groot succes. Net zoals vorig jaar wordt het weer een combinatie van een inspirerende keynote en meerdere workshops die je zowel voor als na de lunch kunt volgen.

Programma

Dit jaar zal de keynote gaan over " AI en de mogelijkheden voor de netbeheerders” Een inspirerende keynote speaker zal een doorkijk geven naar de mogelijkheden van AI aan de hand van concrete voorbeelden.

Ook is er weer een groot aantal interessante workshops over actuele onderwerpen zoals netcongestie, impact van klimaatverandering, ervaringen van WEB Bonaire met extreme hitte en droogte, de rol van data in onderhoud en kwaliteitsborging van assets, zwaarder belasten van netcomponenten, impact van de Europese F-gassen verordening op beleid van Sf6 installaties en de rol van circulariteit voor onze toekomstige netten. Daarnaast is er tijdens elke workshop ronde ook een sessie waarin je in gesprek kunt gaan met de directeuren assetmanagement van een aantal netbeheerders over de huidige uitdagingen en het toekomstige energiesysteem.

Kortom het wordt weer een unieke gelegenheid om in een kort tijdsbestek collega’s te ontmoeten en tegelijkertijd met relevante onderwerpen aan de slag te gaan!

Houd voor verdere details de komende nieuwsbrieven in de gaten! Wil je een collega interesseren? Laat die zich dan inschrijven voor de nieuwsbrieven via Aanmelden nieuwsbrief.

Ksandr Live XL 2024

Voor wie:Directieleden, managers en materiedeskundigen van de netbeheerders en vertegenwoordigers van fabrikanten, leveranciers en adviesbureaus
Wanneer:Vrijdag 13 september 2024 van 8:30 – 15:30 uur
Kosten:Deelname is gratis
Waar:Buitenplaats Kameryck in Kamerik, Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik
Parkeren is gratis
Vragen:Ksandr, info@ksandr.nl,  telefoonnummer 026 356 9408.

Aanmelden

Aanmelden Ksandr Live XL 2024