Ksandr Live Special: Data Science voor de Netbeheerders

27 juli 2023

Op 5 oktober organiseert Ksandr een Ksandr Live Special over Data Science voor de Netbeheerders. Het symposium brengt netbeheerders samen vanuit verschillende regio’s, met als doel kennis en inzichten te delen met betrekking tot cruciale aspecten van het moderne energienet. Netbeheerders hebben allemaal te maken met uitdagingen zoals netcongestie, waarbij de groei van EV- en PV-systemen de balans van het elektriciteitsnet bedreigt. Het symposium biedt een unieke gelegenheid om te leren van experts en collega’s, die hun ervaringen, en innovatieve oplossingen zullen delen.

Tijdens dit symposium zullen we ons richten op verschillende belangrijke gebieden van netbeheer in relatie tot data, waaronder netcongestie, spreidingsmodellen van EV & PV, netverliezen. Naast de modellen zelf zal er ook ruimte zijn voor de uitdagingen in het productionaliseren van deze modellen.

Het symposium zal op een informele manier worden afgesloten zodat u een prima gelegenheid hebt om informeel contact te leggen met collega’s en experts binnen het vakgebied.
Het symposium vindt plaats op 5 oktober 2023 in omgeving Utrecht en is open voor alle medewerkers van netbeheerders. Indien je als netbeheerder interesse hierin hebt, laat het ons weten via Anu.kandpal@ksandr.nl