Ksandr Live Special 2023, Data Symposium, 5 oktober 2023

6 september 2023

De volgende Ksandr Live Special staat in de steigers! Data Science Symposium brengt netbeheerders samen vanuit verschillende regio’s, met als doel kennis en inzichten te delen met betrekking tot cruciale aspecten van het moderne energienet. De inschrijvingen zijn nu open! Wil je erbij zijn of wil je een collega interesseren, meld je dan aan via het inschrijfformulier.

Als netbeheerders hebben we allemaal te maken met uitdagingen zoals netcongestie, waarbij de groei van EV- en PV-systemen de balans van ons elektriciteitsnet bedreigt. Het symposium biedt een unieke gelegenheid om te leren van experts en collega’s, die hun ervaringen, beste praktijken en innovatieve oplossingen zullen delen.

Tijdens dit symposium zullen we ons richten op verschillende belangrijke gebieden van netbeheer, waaronder netcongestie, spreidingsmodellen van EV & PV, netverliezen. Naast de modellen zelf zal er ook ruimte zijn voor de uitdagingen in het productionaliseren van deze modellen. Na de sessies volgt een afsluitende netwerkborrel. Dit is een uitstekende gelegenheid om informeel contact te leggen met collega’s en experts binnen ons vakgebied.

Het symposium vindt plaats op 5 oktober 2023 in Het Oude Tolhuys, omgeving Utrecht en is open voor alle medewerkers van netbeheerders. Meld je hier aan.

Voor wie:   Directieleden, managers en datadeskundigen van de netbeheerders
Wanneer:   Donderdag, 5 oktober 2023 van 9:00 – 16.00
Kosten:   Deelname is gratis
Waar:   Het Oude Tolhuys – Weg naar Rhijnauwen 13-15, 3584 AD Utrecht, Parkeren is gratis
Vragen:   Ksandr, info@ksandr.nl,  telefoonnummer 026 356 9408.