Praat mee over verbeteringen aan het Ksandr Collectieve Brein

12 februari 2022

Het Collectieve Brein heeft op dit moment meer dan 500 gebruikers verdeeld over 121 verschillende organisaties. Via het Collectieve Brein delen gebruikers kennis via onder andere de Ageing Asset Dossiers (AAD’s), project- en expertgroepen en gezamenlijke onderzoeken. 

Zoals je mag verwachten blijft Ksandr zoeken naar nog betere manieren van informatie- en kennisuitwisseling via het Collectieve Brein. Voor die verbeteringen hebben we jouw hulp nodig. Heb je ideeën over wat er beter kan, of mis je een bepaalde functie die het samenwerken voor jou en je collega's nog meer verrijkt, dan vragen we je om deel te nemen aan de gebruikersfeedbacksessie. Deze sessie wordt gehouden ergens in het tweede kwartaal van dit jaar.  

  • Wil je meepraten tijdens de feedbacksessie? Dan kun je dit nu kenbaar maken via een mail aan Tim Ooievaar (Tim.Ooievaar@Ksandr.nl). 
  • Heb je een idee of verbetering die je meteen wilt delen? Dan kan dat via de feedback ‘knop’ die je rechtsboven in je browser ziet als je bent ingelogd op je persoonlijke pagina in het Collectieve Brein (zie de foto bij dit artikel). 

Lezers van deze nieuwsbrief die nog geen account hebben en dus ook niet kunnen inloggen op het Collectieve Brein kunnen kosteloos een Ksandr-account aanvragen via Aanvragen profiel - Ksandr