Update Ksandr live XL 2020 – het programma & de laatste beschikbare plaatsen

Veilig naar Ksandr Live XL op 18 september 2020. Met het oog op de Corona maatregelen is inmiddels de opzet van het evenement dusdanig aangepast dat tijdens het gehele evenement de 1,5 meter afstand in acht genomen kan worden. Uiteraard zal het evenement uitsluitend doorgaan als het past binnen de richtlijnen van de overheid. Vooralsnog gaan we daar wel vanuit en bieden wij jou misschien wel weer de eerste gelegenheid na de uitbraak van het Corona virus om vakgenoten te ontmoeten.
 
Ook nu is er weer de unieke mix van directieleden, managers en materiedeskundigen die met elkaar stilstaan bij de uitdagingen voor de komende jaren. Jouw inbreng is zo wezenlijk belangrijk. Heb je je nog niet ingeschreven, schrijf je dan nu in voor de laatste paar beschikbare plaatsen.

Programma

Het programma is van 7.30-13.00 uur. Om 7.30 uur wordt een ontbijtbuffet aangeboden en om 12.30 is er een lunchbuffet. Om 8.30 start het programma dat dit jaar is opgebouwd uit 2 delen. Namens de netbeheerders zullen in diverse break-out sessies onderwerpen worden besproken als datamanagement, vergroten van herinzet, grondstofpaspoorten, cyber security, restlevensduurbepaling van laagspanningskabels, dataontsluiting en handling vanuit middenspanningsruimtes, Ook wordt het podium geboden aan leveranciers die zijn uitgenodigd om mee te denken over hun rol en bijdrage aan de instandhouding van de Nederlandse elektriciteitsnetten.
 
De ochtend begint met praktijkvoorbeelden van circulariteit bij de netbeheerders en wordt ingeleid door Marc de Zwaan (directeur Assetmanagement Tennet) en Maayke Damen (co-founder van ExcessMaterialsExchange en als bedenker van de grondstofpaspoorten opgenomen in de prestigieuze Innovators Under 35-lijst van de MIT Technology Review).
 
Het 2e onderdeel gaat over de rol van data voor de netbeheerders. Dit deel wordt ingeleid door Han Slootweg (directeur Assetmanagement Enexis en Paul Langereis (directeur Westland Infra). Zoals u van ons gewend bent zal het weer een interactief evenement worden waar u ruimschoots in de gelegenheid wordt gesteld kennis in te brengen en op te halen.

Locatie

Kameryck in Kamerik, Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik. Parkeren is gratis.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Ksandr Live XL op vrijdag 18 september. Er is plek voor maximaal 150 deelnemers, je kunt je inschrijven via https://www.ksandr.org/livexl/. Deelname is kosteloos. Heb je nog vragen? Mail of bel dan met Ksandr, administratie@ksandr.nl, tel. 026 356 9408.