De inschrijving voor Ksandr Live XL op woensdag 8 september 2021 is geopend

7 juni 2021

Hoe houden we de kwaliteit van elektriciteitsnetwerken op het juiste niveau? En, hoe zorgen we dat de huidige netwerken klaar zijn voor de toekomst? Twee vragen waar een hele wereld achter schuil gaat en waar professionals van de netbeheerders en fabrikanten dagelijks mee bezig zijn. Eén keer per jaar komen deze professionals bij elkaar tijdens het Ksandr Live XL evenement. Jij kunt ook deelnemen op 8 september a.s.

Het interactieve evenement heeft een plenaire bijeenkomst die gevolgd wordt door sub- sessies. In deze sessies wordt dieper op een thema ingegaan. De exacte agenda voor de dag wordt nog gepubliceerd, maar zeker is dat het gebruik van data bij assetmanagement een prominente plaats inneemt tijdens Ksandr Live XL.

Benaissa el Hammadi en Anne Klaas Jellema, directeuren Assetmanagement van resp. Stedin en Liander zullen een doorkijk geven in de belangrijkste thema’s die de komende jaren in collectief verband zullen worden opgepakt via Ksandr. Ook zal circulariteit ruime aandacht krijgen tijdens het evenement.

Je kunt je nu inschrijven voor Ksandr Live XL via ksandr.nl/livexl. Deelname is kosteloos en er zijn maximaal 150 plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan want vol = vol.