Ksandr Live XL 2022, de voorbereiding is gestart!

12 februari 2022

Zet deze datum alvast in je agenda: Vrijdag 16 september 2022. Dan vindt het jaarlijkse evenement Ksandr Live XL, editie 2022 plaats. 

Ksandr Live XL is het evenement waar directieleden, managers en materiedeskundigen van de netbeheerders en vertegenwoordigers van fabrikanten, leveranciers en adviesbureaus elkaar ontmoeten. Samen delen we informatie over het instandhouden van de Nederlandse elektriciteitsnetten; nu en in de toekomst. Dit doen we op een interactieve manier zodat je kunt leren van je collega’s en zij op hun beurt van jou specifieke kennis. We doen dit in de vorm van workshops.

De editie Ksandr Live XL 2021 was een groot succes en in de feedback die we ontvingen kwam één verzoek duidelijk naar voren. Deelnemers wilden meer workshops kunnen volgen en daarom krijgt editie 2022 een dagvullend programma. De workshops beslaan dit jaar twee dagdelen en daardoor kun je ook na de lunch workshops volgen. 

Houd voor verdere details de komende nieuwsbrieven in de gaten! Wil je een collega interesseren? Laat die zich dan inschrijven voor de nieuwsbrieven via Aanmelden nieuwsbrief - Ksandr. 

Ksandr Live XL 2022

Voor wie: Directieleden, managers en materiedeskundigen van de netbeheerders en vertegenwoordigers van fabrikanten, leveranciers en adviesbureaus
Wanneer: Vrijdag 16 september 2022 van 7:30 – 15:30 (tijden nog bij benadering)
Kosten: Deelname is gratis
Waar: Buitenplaats Kameryck in Kamerik, Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik. Parkeren is gratis.
Vragen: Ksandr, info@ksandr.nl,  telefoonnummer 026 356 9408.