Ksandr Live XL 2023, Inschrijving geopend!

21 maart 2023

Zet deze datum alvast in je agenda: Vrijdag 15 september 2023 van 8:30 tot 15:30. Dan vindt het jaarlijkse evenement Ksandr Live XL, editie 2023 plaats. Verzeker je van een plek door je nu in te schrijven via deze link: ksandr.nl/livexl.

Ksandr Live XL is het evenement waar directieleden, managers en materiedeskundigen van de netbeheerders en vertegenwoordigers van fabrikanten, leveranciers en adviesbureaus elkaar ontmoeten. Samen delen we informatie over het instandhouden van de Nederlandse elektriciteitsnetten; nu en in de toekomst. Dit doen we op een interactieve manier zodat je kunt leren van je collega’s en zij op hun beurt van jouw specifieke kennis.

De editie Ksandr Live XL 2022 was een groot succes. Net zoals vorig jaar wordt het weer een combinatie van een inspirerende keynote en meerdere workshops die je zowel voor als na de lunch kunt volgen.

Dit jaar zal de keynote gaan over “Impact van lokale energie-initiatieven op de elektriciteitsnetten.“. Uiteraard kijken we hierbij verder dan alleen maar de toegenomen elektriciteitsvraag.

We zullen in de vorm van workshops weer de mogelijkheid bieden om met veel collega’s uit de sector in contact te komen over diverse onderwerpen. Veroudering van netcomponenten, impact van lokale initiatieven op de netwerken, uitwisseling van data, herinzet van componenten maar ook een onderwerp als de impact van de nieuwe verordeningen op gebruik van diverse gassen in de elektriciteitsnetten komt aan bod. Kortom het wordt weer een unieke gelegenheid om in een kort tijdsbestek collega’s te ontmoeten en tegelijkertijd met relevante onderwerpen aan de slag te gaan!

Houd voor verdere details de komende nieuwsbrieven in de gaten! Wil je een collega interesseren? Laat die zich dan inschrijven voor de nieuwsbrieven via Aanmelden nieuwsbrief.

Ksandr Live XL 2023

Voor wie: Directieleden, managers en materiedeskundigen van de netbeheerders en vertegenwoordigers van fabrikanten, leveranciers en adviesbureaus
Wanneer: Vrijdag 15 september 2023 van 8:30 – 15:30 (tijden nog bij benadering)
Kosten: Deelname is gratis
Waar: Buitenplaats Kameryck in Kamerik, Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik
Parkeren is gratis
Vragen: Ksandr, info@ksandr.nl,  telefoonnummer 026 356 9408.