Ksandr Live XL 2024 is een groot succes

15 oktober 2024

Met een respons van ruim 32% is uit de enquête onder de deelnemers van Ksandr Live XL, gebleken dat de opzet van Ksandr Live XL goed aansluit bij de verwachtingen en behoefte van de deelnemers. We zijn erg blij dat we aan de behoeftes invulling hebben kunnen geven en dat we met de drukst bezochte editie tot nu toe aan de verwachtingen hebben voldaan.

De keynote Frank Putman en het onderwerp AI is erg goed ontvangen. Uit de reacties is gebleken dat de meeste van jullie het een inspirerend, duidelijk en leerzaam verhaal vonden. Daarbij geeft ruim 80% aan het onderwerp AI ook toepasbaar te vinden.

De kwaliteit en onderwerpen van de workshops zijn ook hoog gewaardeerd. De combinatie van inhoud en de mogelijkheden om toch ook te netwerken en contacten te onderhouden wordt als sterk beoordeeld van Ksandr Live XL.

Verbeteringen postersessies volgend jaar

Op de postersessie van dit jaar is verdeeld gereageerd. De posters zijn opgehangen in dezelfde ruimte als waar de lunch plaats vond. Vanuit de opgehaalde feedback gaan we naar een andere invulling zoeken voor Ksandr Live XL 2025. We zullen een manier zoeken om de postersessie volgend jaar beter tot zijn recht laten komen.

Wat betekent dit voor Ksandr Live XL 2025

Op basis van de ervaring en feedback van dit jaar zullen we volgend jaar niet veel meer aanpassen van het concept. In samenspraak met het Ksandr kernteam zullen we weer een actueel en relevant onderwerp bepalen voor de keynote. We zullen weer streven naar een goede samenhang tussen het plenaire deel en de workshops. De duur van het evenement beginnend met een plenaire sessie, drie workshoprondes, de postersessie en een afsluitend drankje is ook voor volgend jaar de basis voor het programma. We zullen natuurlijk ook weer de mogelijkheid om te netwerken faciliteren.

Tot slot: de datum voor volgend jaar is alweer bekend, noteer alvast in de agenda:
Vrijdag 12 september 2025 in Kameryck, Ksandr Live XL 2024.

 

Impressie Ksandr Live XL 2024